Pehmeitä tortilloja ja marinoitua kalaa – niistä syntyy maukkaat Festivon kalatacot. Tacoihin sopii kalaksi mikä tahansa vaalea kala, kuten hauki, kuha tai puna-ahven. Reseptin kuvissa on käytetty haukea. Kalan lisäksi täytteenä pikkelöityjä kasviksia sekä täyteläinen kurkkukastike ja marinadi.
Itsevalmistettu helppo kurkkukastike ja pikapikkelöidyt kasvikset tuovat tacoihin säväyksen kirpeyttä ja raikkautta. Kalatacot sopivat niin arkeen kuin vaikka illanistujaisten tarjoiltavaksikin.
Tämän reseptin voi myös esivalmistella jo edellisenä päivänä kylmiöön odottamaan. Kylmiössä kalan säilytys ja marinointi hoituu kätevästi NOLLA-tilassa! NOLLA-laatikossa kala säilyy pidempään ja maustuu marinadin kanssa säilytykselle täydellisessä lämpötilassa.
Lue lisää Festivon kylmiön ja NOLLA-tilan eduista ruoan säilytyksessä.